Oldalak

2011. január 26., szerda

Már biztosan nem fog esni a hó..

avagy ne merészkedjetek Abaújszántóra, mert hóvihar van . Régen irtam de most pótolok. Történt egy 'kis' baleset a ártatlanképűaranyosancukipofa Benivel.. merthátszóval Dizzy megharapta. Azt azért megsúgom nektek, hogy  ha akarta volna ( ! ) akkor körübelül ketté roppanthatta volna.. de Dizzy nem olyan, inkább csak keményen játékos, igy Beninek 'csak' a lapockája sérült meg. Ja + tiszta lelkibeteg, és aggódom hogy ezekután már egy agresszív kismalac lessz más kutyákkal szemben, vagy félni fog, vagyis a legrosszab a félelmi agresszió.. de ne gondoljuk mindjárt a legrosszabbra. Az orvos adott neki fájdalomcsillapítót, meg beis lett oltva (:.
Mollyval folytattuk tanulmányainkat. A mrad már olyan szinten megy, hogy 50-60 métert is képes maradni.. vagy többet is de ennyit biztosan. Utána rohan hozzám mintha rakétából lőnnék ki. Készült egy kis videó nlhány dd elemmel és Moly frisbee tariningről { avagy bemútató a csodálatos dobóspattogós korongguritásomról..}


Nem lett egy ász videó, minden hiba felelhelhető benne, amit csak hordott a hátán a föld.
Na azóta már javítottam a koronggurításos részen, és megtaniltam olyan korongdobást, ami ahhoz kel hogy majd megtanítsam Mollynak a levegőben elkapást, amit holnap el is kezdűnk, tesség csak sok síkert kívánni (:
És a nap fénypontja : Az UniverZo mégis megrendezi a farsani dd-t és lessz még frisbee agility és flyball is. De semi sem tökéletes, mint ahogyan ez sem; mindegyik külön napon lessz igy esélyem sincsne elmenni dd-re és frisbee-re is . Ha egyáltalán sikerül elmennem, akkor az dd-lessz . na ennyit erről, és kárpótlásul még képeket is kaptok a videó mellé :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése