Oldalak

2010. december 25., szombat

Kinai kopasz, Hektor, Karácsony,esőhó

Nos nemis tudom mit mondjak. Nem irtam, de egy picit megkésve: Minden kedves olvasómnak Boldog Karácsonyt és Sikerekben,kutyázásban gazdag újjévet kívánok .
---
Anyáék voltak 2 napja egyik ismerősünknél névnapi buliba, aholis született egy kínai kopaszkutya alom 3 kopasszal és 2 szőrössel. Az egyik kopaszkutyát süsünek nevezték el mert ugy néz ki, hogy a fejétől a farkáig egy csíkban szőrös :'D.
Mondanom sem kell hogy anyátapát megfogta a fajta, és lehet hogy kapunk egyet. Ezek a kutyák totál hobbykutyák szóval tk-sem lessz( nem mintha kéne). Hát én addig nem nagyon akarom bevállalni amíg néhány kutya kinem repül a fészekből, és Hektor elnemmegy . Vagy pedig Hektor marad, Kínai nem jön. Mondták hogy Hektorral töübbre mennék.
Ahhj most tiszta új kutya lázban vagyok. Azértis mert igy nemlesznek uncsik a séták. Mett ha elmegyek sétálni Molly simán jön mellettem, de lenne mégegy kutya akkor pl lemennékk a focipályára vagy a játszótérre és együtt tudnának játszani, meg minden. Másrészről kiélhetném apport és frisbeemániámat (= . de persze nem biztos hogy apportos kutya lessz. Viszont félreértés neessék, Mollyval nem adtam fel, a mai napig frisbeezek vele. Lelkessége egyre jobb, és 85%-ban visszahozza(= Most tapsot kérek :'D
Igaz csak 3-4 naponta veszem elő.. Nos nektek csak annyi a dolgotok hogy drukkoljatok hogy legyen sok szerető és rendes gazdajelölt a kutyákra :D Már van pár lefoglalva és elv holnap jön egy hapsi aki többet is elvisz majd házőrzőnek ( azt nem tudni hogy továbbadja-e vagy valami, csak annyit hogy kan kell neki, és papírok nélkül). Hát azért remélem szeretni fogják őket *-*Képet most nemhozok mert nincsen újj. A fórumon tisztára újfényképezőgépetakarok lázba hoztak 8)
Hát ez a karácsony inkább fekete mint fehér. 3 napja esik az eső. Holnapra viszont még nappalra is -11-et mondott, ugyhogy boldogság van hogy végre kiszabadulunk a házból:D

2 megjegyzés:

  1. "elv holnap jön egy hapsi aki többet is elvisz majd házőrzőnek ( azt nem tudni hogy továbbadja-e vagy valami, csak annyit hogy kan kell neki, és papírok nélkül). Hát azért remélem szeretni fogják őket *-*"

    Nehogy már ne essen le igy elsőre, hogy szaporitani akarja a kutyáidat! Vajon miért akar többet elvinni és papirok nélkül? Kicsit gondolkozz már.... Ha oda is adjátok nekik feltétlenül járjatok utána mindig h mi lett a sorsuk!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem jött el:S
    utána járunk ha elviszik, megkérdezzük tovább adja-e hova kerülnek mi lessz velük. Meg csak kanok kellennek neki.
    Vagy a jeges út miatt, vagy meg meggondolta ( baszott volna irni egy sms-t..) de végülis nem jött el.. de talán nem is baj =S

    VálaszTörlés