Oldalak

2010. november 9., kedd

Keress pénzt a neten / blog (=

Kezdem a pénz kereséssel ha nem baj(= Az a lényege hogy cikkeket kell értékelned. Ha rákatintassz a lenti bannerra, ott tudsz regisztrálni ami természetesen ingyenes. Sőt minden (=. Aztán az interesant modulra kattintva válasz ki 50 témát amiben a cikkeket kapod majd. Aztán az articles menüben fogod folyamatosan kapni a cikkeket. DE, mivel úgysem fogod elolvasni ezeket, célszerű várni 1-3 percet, mert mérik az időt.  A pénzt 50 $ után lehet utalni. Naponta 1-1,25 dollárt lehet keresni, úgyhogy figyelmeztelek titeket, ebböl nem lehet meggazdagodni, mindössze egykis zsebpénzt keresni(=. És lehet meghívni újabb embereket, amikért a readbud újjabb 5 $ ír jóvá. Ha egy cikket értékeltél ( azt értékelés abból áll hogy pontozod 1-5ig) akkor autómatikusan jóváiródik a cent.  :D Ha valami még mindig nem stimm akkor hozzászóláshoz lehet irni vagy ide: tiszavaria@citromail.hu
readbud - get paid to read and rate articles

Én 1 hete kezdtem, és kemény hét dollárom van:D lassan de biztosan (= . És eddig 1 ciket olvastam el:D Azis a kutyaszocializálásáról szólt.
Most agilitytáborra gyűjtök :D

Blog:
Molly nagyonjól van, és áááááááá (LLL) a frisbee olyan jól megy. Még nem kapja el a levegőben, de a lelkesedése odavág :D imádooom. És a dogdancing trükköket is frisbeevelgyakorlom vele,mert így pörgősebb:D imádom.
A kiskutyák? Húúú hát Femi almát ma kihoztuk egy elkerített kis helyre. Olyan édesek.És  ha kimegyek a garázsból(mert otvannak:D) akkor mindig ugatnak. Meg ha bemegyek akkor mindegyik odajön hozzám( alom ládában vannak). Na most gondoljátok el hogy 9 kis dobermann kölyök furakszik  simiért (=. Hát enivaló. Nademajd akkor Dizzyé milyen elsz egy hét mulva:D Neki 11 kölyke van *.* Már vannak vevők, de valószinüleg ha nem lesz mindegyikre vevő, akkor a felvásárló tk nélkül kiviszi őket Olaszba. 
Hajj már olyan hamar sötétedik. éppen hogy hazaértek ( 3óra kb)  értékelem a cikkeket, és éppen marad egy kis időm Molyra. 2-3 perc frisbee, egy séta, és már sötét van. Utána meg tanulás :/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése